Apartamentos Isabel

Puerto del Carmen, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Avstånd strand: 300 m
  • Flyplass Lanzarote (ACE): 9.9 km (12 mins)
  • Kitchenette
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Denne ferielandsbyen ligger i et rolig område i Puerto del Carmen. Etablissementet ligger rundt 5 minutters gange fra sentrum av byen, med sine restauranter, barer, puber og utesteder, og er også kun 300 meter fra stranden og strandpromenaden. Gjestene vil finne en rekke butikker i Biosfera, som ligger omtrent 800 meter unna, og forbindelser til offentlig transport er også i nærheten. Nærliggende severdigheter og attraksjoner inkluderer Arrecife, som ligger rundt 10 km unna, Timanfaya nasjonalpark, som er rundt 25 km unna, og Playa Blanca-stranden, som ligger rundt 30 km unna. Lanzarote lufthavn ligger ca. 10 km fra overnattingsstedet.

Gjestene kan velge mellom 14 leiligheter. Det vennlige personalet i resepsjonen i lobbyen svarer gjerne på spørsmål. Tjenester og fasiliteter inkluderer bagasjeoppbevaring, safe, barnevakt, klesvask, faksmaskin og røykeområde. Fasilitetene inkluderer en drikkemaskin. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. En balkong eller terrasse er blant standardfunksjonene til noen rom. Rommene har sovesofa. Separate soverom er tilgjengelig. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. En safe gir sikker oppbevaring av gjestenes personlige eiendeler. For selvbetjente gjester er det en velutstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyrtopp, mikrobølgeovn, te- og kaffestasjon og stekeovn. En buksepresse er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet. Telefon, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) tilbys også. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Ferielandsbyen har familierom, 14 røykfrie rom og røykerom.

Du bør ikke gå glipp av en dukkert i det forfriskende utendørsbassenget. Selv på gråværsdager kan gjestene alltid ta en svømmetur i innendørsbassenget. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Det brede utvalget av aktiviteter som tilbys på komplekset sikrer at det er noe nytt å gjøre hver dag, inkludert tennis, golf, fiske og ridning. Med windsurfing og dykking tilgjengelig, henvender komplekset seg også til vannsportentusiaster. Gjestene kan nyte innendørsaktiviteter, inkludert biljard. Ulike velværealternativer er tilgjengelig på komplekset, inkludert et spa, en skjønnhetssalong, massasjebehandlinger og et solarium. Et kasino og en nattklubb er også alternativer for underholdning.

Spiseområdet inkluderer en restaurant og en bar.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider