Antalyakysten

Antalyakysten

Publisert: 2024-08-28 - Oppdatert: 2024-08-28

– akkurat passe eksotisk

Elsker du strender, vil du elske Antalyakysten! At Tyrkia ligger i grenselandet mellom Europa og Asia gjør det til en sjarmerende kryddermiks av ‘laid back’ og eksotisk spennende.

Dessuten er Antalyakysten best når sommeren egentlig er over. Utover hele høsten er det behagelig sommervarmt langs den tyrkiske rivieraen.

De beste tilbudene på pakkereiser til Antalyakysten

Den hyggelige havnen i Antalyas gamle bydel
Den hyggelige havnen i Antalyas gamle bydel

Antalya og Kemer

– shopping, restauranter, uteliv, strender

Antalya er hodedstaden på den tyrkiske rivieraen og en forholdsvis stor by. Her kan du bo midt i byen mellom alle fristelsene, eller ved stranden like utenfor byen. 

Lille Kemer ligger en time sørvestover fra Antalya, med Taurusfjellene på den ene siden og milevis av strender på den andre siden. Omgivelsene er vakre og mange vender tilbake hit år etter år.

De beste tilbudene på pakkereiser til Antalya og Kemer

Belek har flere av de beste golfbanene i Tyrkia
Belek har flere av de beste golfbanene i Tyrkia

Belek

– golf og hoteller i særklasse

Er du glad i golf, vil du elske Belek. Her er nemlig golfbanene i verdensklasse, og har du ingenting imot å bo på fasjonable, førsteklasses hoteller vil du trives ekstra godt. Belek er rent, pent, velorganisert og eksklusivt. Vil du se mer av ‘det virkelige’ Tyrkia er det fort gjort å stikke en tur inn til storbyen Antalya.

De beste tilbudene på pakkereiser til Belek

Side på Antalyakysten har en lang, hyggelig promenade langs vannkanten.
Side på Antalyakysten har en lang, hyggelig promenade langs vannkanten.

Side

– lett å like 

Side passer for absolutt alle. Det er familievennlig, voksenvennlig og skikkelig hyggelig. Byen ble renovert og ‘freshet’ opp for noen år siden og har blitt enda hyggeligere enn før. Samtidig ble strandpromenaden utvidet så nå kan du spasere langs havet helt til Kumköy, om du orker.

De beste tilbudene på pakkereiser til Side

Alanya er ferieliv, uteliv, og underholdning ved siden av tyrkisk hverdagsliv.
Alanya er ferieliv, uteliv, og underholdning ved siden av tyrkisk hverdagsliv.

Alanya

– avslappet og eksotisk

Stemningen i Alanya er ‘laid back’ og gjestfri med restauranter, shopping, fornøyelser og vakre strender lett tilgjengelig. Her lever det tyrkiske hverdagslivet side om side med ferielivet og stemningen er en sjarmerende blanding av velkjent og ny inspirasjon.

OBS: Når du bestiller en reise til Alanya kan du velge mellom to flyplasser: Antalya eller Gazipaza. Antalya ligger lengst unna, og er ofte billigst. Ved å fly til Gazipaza blir transportettappen mellom flyplass og hotell betraktelig kortere.

Ønsker du en reise med kort transport kan du bruke vårt søke-filter for avstand flyplass til hotell.

De beste tilbudene på pakkereiser til Alanya