Billige reisemål 

Billige reisemål 

Publisert: 2024-07-16 - Oppdatert: 2024-07-16

– når reisekassen spiller en rolle

En budsjettvennlig ferie handler like mye om hva det koster å være på ferie, som hva selve reisen koster. Ikke minst når man reiser på tur med hele familien.

Skal man betale for aktiviteter, x-antall solsenger og ganske mange is og brus i løpet av dagen kan det lønne seg å velge et reisemål med lave levekostnader. 

AlbaniaBulgaria og Tyrkia varer reisebudsjettet litt lengre:

De beste tilbudene på pakkereiser til billige reisemål i Syden

Albania er minst like vakkert som naboene, bare titt billigere...
Albania er minst like vakkert som naboene, bare titt billigere…

Albania

– en spennende nykommer

Albania er det lille landet som ligger inneklemt mellom naboene Montenegro og Hellas. Det har like flotte strender og like krystallklart badevann som naboene. Den største forskjellen er at det er billigere å feriere her. 

En jevn økning i direkte flyruter til Albania er en god indikasjon på at dette reisemålet er ‘up and coming’.

De beste tilbudene på pakkereiser til Albania

Strendene langs Svartehavskysten er lange, brede og vakre
Strendene langs Svartehavskysten er lange, brede og vakre

Bulgaria

– fantastiske strender og lavt prisnivå

Har du vært på noen av reisemålene langs Svartehavskysten vet du at strendene er nærmest endeløse og at de er både brede, langgrunne og svært familievennlige.

Hvert reisemål har sin egen stemning. I Sunny Beach og Golden Sands er det bra uteliv og livlig stemning til langt utpå natta. I Albena og Balchik er det fred og ro, og i Nessebar er det gamlebyen med brosteinsgater og sjarmerende hus som preger bybildet.

De beste tilbudene på pakkereiser til Svartehavskysten i Bulgaria

Kemer ved Antalyakysten på Tyrkias Riviera
Kemer ved Antalyakysten på Tyrkias Riviera

Antalyakysten i Tyrkia

– vakkert, variert og vennlig

I år som i fjor er Antalyakysten et av de aller mest populære reisemålene for sommerferien. Og da er ‘sommerferien’ et ganske vidt begrep, for her starter feriesesongen tidlig på våren og varer til langt utpå høsten.

Det lave prisnivået er bare én grunn til at mange kommer hit år etter år. Stemningen langs den lange kysten hele veien fra Kemer til Alanya er herlig avslappet, og området er så vakkert at har du først vært her én gang er det fristende å komme tilbake.

De beste tilbudene på pakkereiser til Antalyakysten

Herlig frokost med sommerstemning på balkongen
Herlig frokost med sommerstemning på balkongen

All Inclusive

– full kontroll på reisebudsjettet

All Inclusive kan virke dyrt, men sannheten er som regel det motsatte. Stress-reduserende er det også, for med alt inkludert spiller det ikke så stor rolle om noen i reisefølget vil bytte hovedrett midt i måltidet, eller ha opptil flere desserter etterpå. Regningen er uansett den samme.

Det er mulig å filtrere på All Inclusive allerede når du søker etter reiser, uansett om du velger hele Syden som reisemål, eller bare er interessert i f.eks. MallorcaKretaTyrkia eller et hvilket som helst annet sted.

De beste tilbudene på pakkereiser til Syden, pris inkl. All Inclusive