Hellas og Kypros

Hellas og Kypros

Publisert: 2024-08-05 - Oppdatert: 2024-08-05

– sommerstemning i rolig tempo

Slutten av august og hele september er fantastisk ved Middelhavet. Den hektiske feriestemningen er over. Det er fortsatt varmt, himmelen er blå, dagene er lange og prisnivået er betraktelig lavere. Har du noen feriedager tilgode er du heldig!

Her er våre beste tips til Hellas og Kypros

De beste tilbudene på pakkereiser til Hellas og Kypros

Havnen på vakre Symi ligger bare en liten båttur unna Rhodos
Havnen på vakre Symi ligger bare en liten båttur unna Rhodos

Rhodos

– direktefly hele høsten

Rhodos er alltid en god idé og i september kan du velge akkurat hvilket reisemål du ønsker uten at det er trangt om plassen.

Rhodos by er ekstra sjarmerende på høsten og uansett hvilken strand du velger enten det er på øst siden av øya eller på vestsiden, er det god plass og ledige solsenger. Eller hva sier du til en båttur over til lille, pastellfargede Symi?

Fra slutten av august og utover i september er markedet for pakkereiser på din side. Dvs at det er fine muligheter for å gjøre et skikkelig bra kjøp. 

De beste tilbudene på pakkereiser til Rhodos

Sensommer betyr nydelig klima og rolige dager på Kreta
Sensommer betyr nydelig klima og rolige dager på Kreta

Kreta

– direktefly hele høsten

Kreta utover sensommeren og høsten er en perfekt blanding av klima og folk. Den intense varmen fra sommermånedene er over, det er færre turister på øya og du kan puste ut og bare nyte.

Selv om du skulle velge et av de aller mest populære reisemålene som Agia MarinaPlataniasChania eller Rethymnon er det god plass både på strendene og uterestaurantene, og velger du f.eks lille Agios Nikolaos kan du glede deg over at døgnrytmen er tilbake til stressfritt gresk småbyliv.

De beste tilbudene på pakkereiser til Kreta

Området ved Nissi Beach og Cavo Greco er ekstra behagelig på sensommeren
Området ved Nissi Beach og Cavo Greco er ekstra behagelig på sensommeren

Kypros

– direktefly hele høsten

Denne sommeren har Kypros vært i vinden som aldri før, og det ser ikke ut for at det vil ta slutt med det første. Tvert imot. Klimaet er nydelig langt utover høsten og strendene er like puddermyke som alltid.

Populære Aiya Napa forandrer karakter når fellesferien er over. Det går fra fest og fart til å bli et sted du sover godt på natten, selv tilbudet av restauranter og utesteder fortsatt er mer enn stort nok.

Også er det selvfølgelig prisen – alt blir billigere når fellesferien er over! 

De beste tilbudene på pakkereiser til Kypros