Hotel Servigroup Montíboli

Villajoyosa, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Alicante (ALC): 44.0 km (38 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Om hotellet

Dette hotellet ligger på en klippe med utsikt over Middelhavet, i utkanten av fiskerlandsbyen Villajoyosa, og tilbyr eksepsjonelle omgivelser mellom havet, strender, velstelte hager og åser. Det er 3 km fra sentrum av Villajoyosa, hvor du finner et bredt utvalg av butikker, muligheter for fritidsaktiviteter og underholdningstilbud. Benidorm ligger 15 km unna.

Hotellet har 85 røykfrie rom, inkludert 9 juniorsuiter, 2 suiter og 47 dobbeltrom, som ligger på 4 etasjer og kan nås med heis. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Fasilitetene inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløs internettilgang i fellesområdene (mot en avgift) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Filmfans vil finne massevis av "lys, kamera, action" på kino. En rekke butikker, inkludert et supermarked, er flotte for shopping eller bare surfing. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety i garasjen (mot en avgift) eller p parkeringsplassen (mot en avgift). Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en bilutleietjeneste, romservice (mot en avgift), en vaskeritjeneste, en frisør og et mynt-opererte vaskeri. En sykkelutleie tilbyr alt nødvendig utstyr for å utforske området rundt. Gratis aviser er tilgjengelig. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin. Forelesninger, presentasjoner og møter kan holdes i et av de 4 konferanserommene.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. Andre fasiliteter er strykeutstyr og buksepresse. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj og badekar. Hårføner, badekåper og telefon er tilgjengelig for daglig bruk. Familierom er tilgjengelig for foreldre med barn.

Massevis av aktiv avslapning venter gjestene i bassengområdets 2 utendørsbassenger. Selv i dårlig vær er en svømmetur i innendørsbassenget alltid et alternativ. Gjestene kan unne seg forfriskende drinker i snackbaren ved bassenget og et avslappende bad i boblebadet. Solsenger og parasoller er tilgjengelig på solterrassen. Hotellet tilbyr et omfattende utendørs sportsprogram, inkludert sykling/terrengsykling, tennis, golf og ridning. Med vannski, vindsurfing, padlebåt, kanopadling, snorkling og dykking tilgjengelig, vil fans av vannsport ha mye å velge mellom. Sports- og fritidsfasiliteter på hotellet inkluderer et treningsstudio og kallisthenics. Det finnes et velværeområde med spa, badstue, dampbad, hamam, skjønnhetssalong og solarium. Avgiftsbelagt: massasjebehandlinger. Kveldsunderholdning inkluderer levende musikk.

Ulike spisesteder er tilgjengelig, inkludert en kafé og en bar. Gjestene kan spise på 2 restauranter, som har barnestoler og klimaanlegg. Serveringsalternativene inkluderer bed and breakfast, halvpensjon og helpensjon. En kontinental frokostbuffé garanterer en god start på dagen. En deilig og variert buffé er nylaget til frokost, og en fast meny kan bestilles til lunsj og middag. Diettmåltider og glutenfrie måltider kan tilberedes på forespørsel. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider